BFIC update

Beste volgers van BFIC,

We wensen je van harte te bedanken voor de interesse die je de afgelopen maanden en jaren getoond hebt in onze Biotech Fan Investment Club (BFIC), een club die wij 7 jaar geleden met veel enthousiasme hebben opgericht.

BFIC wordt steeds gedragen door de toewijding van onze vrijwillige leden, maar zoals dat gaat, hebben verschillenden onder ons ondertussen nieuwe verantwoordelijkheden opgenomen, zowel op professioneel als familiaal vlak. Deze evolutie noodzaakt ons te erkennen dat het niet meer haalbaar is om een gedegen opvolging te garanderen van de verschillende bedrijven uit onze portefeuille, laat staan een prospectie van de vele nieuwe biotech-bedrijven die wereldwijd als paddenstoelen uit de grond rijzen.

We hebben dan ook besloten om voorlopig de nieuwsbrief stop te zetten, alsook de publieke opvolging van onze portefeuille.

De biotech-markt heeft ongetwijfeld nog heel wat interessants te bieden de komende jaren. Wij blijven het alvast in de gaten houden vanop de zijlijn, hopelijk jullie ook.

Bedankt voor het vertrouwen,

Het BFIC-team