MODELPORTEFEUILLE BFIC-Abivax

Beste Zelfbelegger,

Een belangrijk persbericht van ons portfoliobedrijf Abivax
Abivax heeft een kapitaalverhoging van 85 miljoen euro aangekondigd. De fondsen zullen voornamelijk gebruikt worden voor de verdere klinische ontwikkeling van voornamelijk ABX464, na succesvolle resultaten in de fase 2b studie voor ulceratieve colitis, en hoopvolle resultaten in een fase 2a studie in reumatoïde artritis.
Hiermee heeft Abivax middelen in huis om zijn activiteiten verder te financieren tot Q2 2022.
De opgehaalde fondsen bestaan voor 60 miljoen euro uit uitgifte van nieuwe aandelen tegen een beperkte korting, en 25 miljoen euro werd opgehaald via een converteerbare obligatie.

Bron:

Press Releases

Met vriendelijke groeten,
Uw BFIC-team

Disclaimer : De informatie steunt op betrouwbare bronnen en zorgvuldige analyse.De informatie is niet bedoeld als advies om bepaalde effecten of effectenproducten te kopen of te verkopen. In biotech, die nog geen winst maakt, beleggen is een hoog risico, maar biedt ook een mooi potentieel.Voldoende uitgebalanceerde lijnen zijn een must en dat is wat BFIC nastreeft bij de uitbouw van de modelportefeuille.
BFIC kan geenszins aansprakelijk gesteld worden voor gederfde winst of verlies n.a.v. de verstrekte informatie of het gebruik ervan.